Condiții de livrare

6.Livrarea

Livrarea se poate face prin Curierat rapid. Ne rezervam dreptul de a intarzia/refuza o livrare in cazul in care ati optat pentru plata online insa suma virata nu este evidentiata in conturile noastre pana la termenul limita stabilit pentru vanzare.
Pentru livrarea prin curier rapid, tariful este de 20
RON, TVA inclus. Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, intre orele 9.00-17.00, in maxim 15 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata. Pentru situatiile in care transportatorul majoreza tariful de livrare, ne rezervam dreptul, la randul nostru, sa modificam acest pret, fara o notificare prealabila. Majorarea de pret intra in vigoare si se aplica tuturor livrarilor expediate dupa anuntarea majorarii.
Dacă nu livram produsele în termenul stabilit, aveti dreptul la rezolutiunea contractului. In acest caz, va vom rambursa fără intarzieri nejustificate toate sumele platite în temeiul contractului în decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia de terminare a contractului pentru motivul de mai sus, cu conditia ca decizia dvs. sa ne parvina inainte de livrarea efectiva a produselor comandate.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 500 RON, transportul este GRATUIT.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. In momentul în care dvs. sau o parte terta desemnata de dvs, alta decat transportatorul, intră în posesia fizică a produselor comandate.
Nu acceptam onorarea comenzilor prin transportatori indicati de dvs. In acest contract, doar Petru Bozesan poate avea optiunea alegerii transportatorului.

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, pecuniare sau de alta natura fata de Petru Bozesan
. In cazul in care clientul solicita in scris pe email la adresa petrubozesan@yahoo.ro, ulterior lansarii comenzii, modificari asupra comenzii, termenul de livrare va fi de 15 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii pe comanda initiala. De asemenea, ne rezervam dreptul de a anula comenzile asupra carora se solicita mai mult de 2 modificari din momentul plasarii. Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firma de curierat partenera, comanda dvs. va fi considerata anulata, iar acest contract reziliat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de o luna. In cazul in care cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, in intervalul orar mentionat, curierul va reveni inca o data dupa contactarea cumparatorului. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si prezentul contract va fi considerat anulat.